maanantai 12. marraskuuta 2012

Joulunpunainen RedVelvet kahvikakku

 
 
Monen jouluväriin kuuluu vahvasti punainen. Leivo herkullinen kahvikakku, joka hurmaa upealla värilläänkin. Tässä myös lahjavinkki, kun leivot kakun Nordic Waren Tupla-kahvikakkuvuoassa. Saat kaksi mukavan pientä kakkua, jotka voi laittaa jouluisiin lahjapusseihin.
 
RedVelvet-kahvikakku
 
200g margariinia
200g sokeria
4 kananmunaa
250g vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
1prk vaniljarahkaa (a 200g)
½dl maitoa
3rkl RedVelvet leivonta-aromia
 
Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne seokseen. Lisää rahka, maito ja leivonta-aromi. Sekoita massa tasaiseksi ja kaada voideltuun kahvikakkuvuokaan. Paista 180 asteessa noin 35-45 minuuttia.
Koristele halutessasi muutamalla sokerimassasta tehdyllä lumihiutaleella ja tomusokerilla.

 
 


5 kommenttia:

  1. Miltä tuo red velvet aromi maistuu? Kun tuoteluettelossa ei näytä juuri muuta olevan kuin väriä... Eli siis miten eroaa siitä, että käyttäisi vaan punaista elintarvikeväriä tuon punaisuuden aikaansaamiseksi?

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisikohan maku etikkainen, sillä sitä itse leivottuun kakkuun laitetaan? Puuttuu aineslistasta kaakaojauhekin, lieko sitten sitäkin makua tuossa tiivisteessä?

      Poista
  3. Maku onkin ainoa ero. Voit ihan hyvin käyttää vain punaista pastaväriä. Tuota makua on hiukan hankala sanoin kuvata. Olen maistanut "aitoa" redvelvet-kakkua ja tämä leivonta-aromi on melko lähellä sitä. Kannattaa kokeilla, herkullista kakku joka tapauksessa oli.

    VastaaPoista
  4. Hei!

    Halusin antaa sinulle tunnustuksen, jonka voit käydä lukemassa blogistani :)

    VastaaPoista